''СНЕЖАНА И СЕДАМ ПАТУЉАКА'' - на ПИР фесту!

Представа “Снежана и седам патуљака” Љубивоја Ршумовића у режији Снежане Тришић на ПРВОМ ИНТЕРНЕТ РЕГИНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ ТЕТРА ЗА ДЈЕЦУ – ПИР ФЕСТ

Позориште Боко Буха учествоваће на другом по реду ПРВОМ ИНТЕРНЕТ РЕГИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ ТЕАТРА ЗА ДЈЕЦУ – ПИР ФЕСТ у организацији Градског позоришта Подгорица, који се одржава од 1. до 9. априла 2021.

Премијера наше представе биће у петак, 2. априла у 18 часова до, 15. априла у 18 часова на YouTube каналу Градског позоришта. У представи играју: Ненад Ненадовић, Андријана Оливерић, Марта Богосављевић, Александар Кецман, Милош Влалукин, Марко Павловић, Драган Петровић, Никола Штрбац, Никола Воштинић, Теодор Винчић, Реља Јанковић И Лука Грбић.

Током трајања фестивала, најмлађа публика ће имати прилику да на YouTube каналу Градског позоришта, са почетком у 18 часова погледа представе девет регионалних театара. Фестивал је такмичарског карактера, представе ће бити вредноване гласовима публике, такозваним лајковима.

Градско позориште из Подгорице иницирало је 2020. године, а већина позоришта за децу из региона прихватило, акцију која омогућава деци да у време короне, прате позоришне представе. С обзиром на важност овог подухвата Градског позоришта, Позориште Бошко Буха се са задовољством одазвало поновном позиву да учествује на ПИР - у.

Ваше Позориште БОШКО БУХА