Премијера представе ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР

На данашњој конференцији за медије најавили смо премијеру представе ЛЕПОТИЦА И ЗВЕР, према комаду Николаса Стјуарта Греја, у режији Милана Караџића!

Комад који је, према овој бајци, средином прошлог века написао Николас Стјуарт Греј, прича ову причу из нешто другачије визуре - она нас измешта из овог времена и простора у неки давно заборављени кутак у коме се, у узбудљивом окружењу замкова и дивље природе насељене неким другачијим створењима, одвија прича о магији и чаробњаштву. Ова верзија познате бајке невероватно је свежа, али иако је питка и забавна, она обилује и озбиљним и дирљивим деловима, а наравно, веома је узбудљива и драматична! 

Ауторску екипу чине драматург Ивана Димић, сценограф Борис Максимовић, костимограф Зора Мојсиловић, композитор Александар Локнер, сценски покрет Марија Миленковић и сценски говор Дијана Маројевић.

У представи играју Немања Оливерић, Бојана Стојковић / Невена Михаиловић, Ђорђе Кадијевић, Ања Павићевић, Јана Бјелица, Ивана Зечевић / Нађа Дулић и Бранислав Платиша. 

Претпремијера је планирана за 28. децембар, премијера за 29. децембар, док је премијера за децу заказана за 14. јануар у 12 часова.