Представа “Мала сирена” на ПРВОМ ИНТЕРНЕТ РЕГИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ ТЕАТРА ЗА ДЈЕЦУ – ПИР ФЕСТ

Представа “Мала сирена” на

ПРВОМ ИНТЕРНЕТ РЕГИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ ТЕАТРА ЗА ДЈЕЦУ – ПИР ФЕСТ

Позориште Бошко Буха учествоваће са представом “Мала сирена”, Људмиле Разумовске у режији Милана Караџића на ПРВОМ ИНТЕРНЕТ РЕГИОНАЛНОМ ФЕСТИВАЛУ ТЕАТРА ЗА ДЈЕЦУ – ПИР ФЕСТ у организацији Градског позоришта Подгорица, који се одржава од 8. до 16. априла.

Премијера наше представе биће у четвртак, 9. априла у 17 часова, а реприза у петак, 10. априла у 13.15 часова на YouTube каналу Градског позоришта. У представи играју: Данијела Штајнфелд, Александар Радојичић, Виктор Савић, Андрија Милошевић, Андријана Оливерић, Немања Оливерић, Јелена Тркуља, Катарина Марковић….

Током трајања фестивала, најмлађа публика ће имати прилику да на YouTube каналу Градског позоришта, са почетком у 17 часова погледа представе девет регионалних театара. Фестивал је такмичарског карактера, представе ће бити вредноване гласовима публике, такозваним лајковима.

Градско позориште из Подгорице иницирало је, а већина позоришта за децу из региона прихватило, нову акцију која омогућава деци да у време изолације, прате позоришне представе.
С обзиром на важност овог подухвата Градског позоришта, Позориште Бошко Буха се са задовољством одазвало позиву да учествује на ПИР - у. Поносни смо што са респектабилним позориштима из региона делимо ову значајну мисију посвећену најмлађима.

Ваше Позориште БОШКО БУХА