ПОЗОРИШТЕ БОШКО БУХА НА БЕОГРАДСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ

„Поново ради позориште“

Позориште Бошко Буха са великим задовољством одазвало се позиву Града Београда за учешће на БЕОГРАДСКОЈ ЛЕТЊОЈ СЦЕНИ „Поново ради позориште“. Од 25. јуна до 20. јула 2020. године на стадиону Ташмајдан смењиваће се, сваке вечери, представе са репертоара свих београдских позоришта, као и представе независних продукција и других извођачких уметности.

Позориште Бошко Буха извешће представу са Вечерње сцене „Поштени провалник“ Дариа Фоа, у режији Милана Караџића у понедељак, 29. јуна у 21 час. У представи играју: Виктор Савић, Александар Радојичић, Борка Томовић, Катарина Марковић, Немања Оливерић, Зоран Цвијановић и Александра Томић.

У оквиру репертоара за децу у среду, 1. јула у 18 часова биће изведена вишеструко награђивана представа „Питам се, питам, колико сам битан“, Ерленда Луа у режији Јане Маричић. У представи играју: Стефан Бундало, Милош Влалукин, Јелена Тркуља, Теодора Ристовски и Александар Милковић.

Наша публика карте може купити онлајн или на билетарници Позоришта Бошко Буха - Булевар краља Александра 77/а. Цене карата су 500 динара за вечерњу и 250 динара за представу за децу. Радно време билетарнице: пон-суб: 10-14 и 15:30-20 часова.