Одлаже се јубилеј представе КРЧМАРИЦА МИРАНДОЛИНА

07. март 2022.
Одлаже се јубилеј представе КРЧМАРИЦА МИРАНДОЛИНА

Обележавање 15 година од премијере представе “Крчмарица Мирандолина” планирано за уторак, 8. март биће одложено за понедељак, 14. март у 20.00

„Крчмарица Мирандолина“ Карла Голдонија у режији Југа Радивојевића је свакако једна од најуспешнијих представа Вечерње сцене. Иако се ближи свом двестотом извођењу, интересовање публике за ову представу је несмањено, а има много њих који су је одгледали и по више пута – јер управо у томе је њена чар – свако извођење је другачије, а публика и ансамбл уживају у томе да се препусте импровизаторској инспирацији Андрије Милошевића.

Представа „Крчмарица Мирандолина“ добила је пет награда на фестивалу Дани комедије у Јагодини, и оцењена је највишом оценом публике у историји Фестивала. У насловној улози заводљиве крчмарице је Катарина Жутић, а поред Андрије Милошевића, у представи играју и Горан Јевтић, Урош Јовчић, Игор Дамњановић, Милош Влалукин, Јелена Тркуља, Андријана Оливерић/Ленка Петровић. Драматург представе је Ивана Димић, сценограф Александар Денић, костимограф Јелена Стокућа, а музику је компоновала Кристина Ковач.

 14. марта у 20 часова у Театру Вук обележићемо тачно 15 година од премијере, а сигурно је да ће ова представа доживети још много јубилеја, и унети радост и смех у животе наше старе и нове публике.

Јубиларно извођење представе „Аладинова чаробна лампа“

Нерадни дан за билетарницу позоришта

Отказује се извођење представе 39 СТЕПЕНИКА

Важна обавештења

Дан Позоришта „Бошко Буха“